Live like the Scandinavian

Retour en Garantie

Garantieprocedure

Het is vervelend als een product niet naar behoren functioneert of defect gaat. Wanneer een product defect is, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Wij zullen dan altijd een oplossing voorstellen.

U kunt altijd bij ons terecht wanneer uw product niet goed functioneert. Wanneer dit tijdens de garantieperiode gebeurd, wordt in samenspraak met de leverancier/fabrikant gekeken hoe het probleem het beste opgelost kan worden.

Procedure:

  1. Neem contact op met onze klantenservice.
  2. De klantenservice bespreekt het probleem met u.
  3. Wanneer het product niet goed functioneert of defect is binnen de garantieperiode ontvangt u van ons geheel kosteloos een nieuw product (of gelijkwaardig product indien niet meer voorradig).
  4. Is het probleem buiten de garantieperiode ontstaan, dan doen wij ons uiterste best om met u tot een passende oplossing te komen.

Retourprocedure/herroeping

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

‘De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Neem contact op met ons door middel van het invullen van het modelformulier voor herroeping.

Bijlage: Formulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

Contactgegevens

Outdoorgemak.nl is een onderdeel van:
Van Zanten Rentmeesterij
Tienelsweg 7
9471 PA Zuidlaren

06 - 83 22 43 95
info@vanzantenrentmeesterij.nl

Betaling en bezorging

Over Outdoorgemak.nl

Deze kwaliteitsproducten wil Outdoorgemak leveren waarbij er een sterke voorkeur is voor prachtige producten uit Scandinavië.

Producten die een vanzelfsprekend onderdeel uitmaken van het dagelijkse leven en buiten zijn.